Protocol marc per a l’abordatge de les violències masclistes en equipaments municipals - Casellas Tauler, Mireia (Diputació de Barcelona, 2023)
"El protocol marc per a l’abordatge de les violències masclistes va dirigit als diferents equipaments públics municipals. La seva finalitat és servir com a guia perquè cada equipament desenvolupi el propi protocol adaptat a la seva realitat. El protocol marc és un document de partida per iniciar un procés en cada equipament municipal des d’on es realitzi una contextualització de la problemàtica i, tot seguit, es puguin proposar i promoure actuacions des de dos eixos d’intervenció interrelacionats, com són la prevenció i la reparació integral. Aquestes bases han de servir per poder crear el propi protocol intern amb les especificitats de cada centre, identificant les persones de referència corresponents i definint les actuacions i els circuits específics que caldria activar en cada cas."