Recursos per a l'abordatge de les violències masclistes des dels cossos de seguretat locals - Casellas Tauler, Mireia; Esteban Tercero, Lorena; Martínez Rodríguez, Diego; Roa Natividad, Joan; Vilà Castelló, Ariadna; Garcia Urizarna, Sandra; Doltra Tapiola, Eulàlia (Col·lecció Eines, 2023)
Totes les formes i expressions de violència masclista constitueixen violacions dels drets fonamentals i es manifesten en diferents conductes presents a l'espai públic i el privat. Aquesta publicació vol facilitar l'accés a l'abordatge de les violències masclistes al personal dels cossos de seguretat locals, a través de donar eines per a millorar la detecció de casos, i l'atenció integral i coordinada amb els serveis territorials de violències masclistes.