Guia per a la incorporació de la perspectiva de gènere als Plans locals de seguretat - Moreno Triguero, Blanca; Micó Peralta, Ariadna; Hernández Moreno, Sofía; Doltra Tapiola, Eulàlia; Garcia Urizarna, Sandra; Capell i Manzanares, Joan Miquel; Diego Baixeras, Sandra de (Col·lecció Eines, 2023)
Els Plans locals de seguretat són a Catalunya un instrument básic en la planificació i la gestió de la prevenció i la seguretat pública dels ajuntaments. Aquesta guia vol incorporar una nova mirada als Plans locals de seguretat impulsant la perspectiva de gènere tant en el disseny com en la implementació. Considerem que aquest enfocament ha d'esdevenir indispensable en el dia a dia del treball policial i en la gestió de la seguretat de l'espai públic.