La Promoció d'habitatge assequible amb sistemes industrialitzats : oportunitat i repte per al món local - Wadel, Gerardo (Col·lecció Estudis ; Sèrie Urbanisme i Habitatge, 2024)
Recull d'articles basats en les intervencions del seminari «La promoció d'edificis d'habitatges assequibles amb sistemes constructius industrialitzats: oportunitat i repte per al món local», organitzat pel Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo i la Diputació de Barcelona l'octubre de 2023. Articulat en tres blocs temàtics, el llibre explora els canvis ambientals, econòmics i socials que influeixen en la manera de construir, les innovacions tecnològiques en el sector de l'edificació i les experiències pràctiques en la construcció industrialitzada d'habitatges plurifamiliars.