ResistènciESS : polítiques locals de suport a organitzacions feministes i d’economia social i solidària - Facundo Vericat, Guernica (Eines (Barcelona (Catalunya : Província). Diputació), 2024)
"Aquest estudi és el guanyador de la 14a edició del Premi a la recerca en polítiques de gènere Francesca Bonnemaison.