Cap a una comunicació clara i eficaç a les Administracions tributàries. Reflexions del personal de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) - Forment, Mar (Eines (Barcelona (Catalunya : Província). Diputació), 2025)
"La comunicació entre les administracions i la ciutadania ha estat fins ara la història d'una relació fallida a causa de l'ús d'un llenguatge administratiu tècnic i enrevessat. Aquesta manca de claredat genera frustració en els ciutadans, alhora que redueix l'eficàcia de les institucions i n'esquerda la legitimitat.