Observatori de l’educació local : anuari 2023 (Col·lecció Eines. Sèrie Educació;, 2024)
"L'Anuari de l'Observatori de l'educació local té com a objectiu oferir una mirada sobre l'estat i l'evolució de l'educació des de la perspectiva municipal, els principals reptes a què ha de fer front el nostre sistema educatiu i les estratègies desenvolupades des del món local.