La coeducació des dels ajuntaments - Solsona i Pairó, Núria (Guies de política educativa local, 2024)
"Aquesta guia reconeix la contribució dels feminismes i la coeducació en les polítiques educatives i la seva rellevància en el context actual, un moment que ens obliga a incloure necessàriament continguts com la socialització dels estereotips de gènere, les cures d'un/a mateix/a i de l'entorn, les masculinitats, la prevenció de les violències de gènere o una orientació que promogui vocacions i itineraris sense biaix de gènere."