II Pla d'Igualtat de gènere de la Diputació de Barcelona : document de diagnosi (Diputació de Barcleona, 2023)
"El document de diagnosi que es presenta a continuació recull quina és la situació actual en igualtat d’oportunitats de gènere a la corporació,1 i pretén, a partir dels resultats d’aquesta anàlisi, realitzar el disseny del II Pla d'Igualtat de gènere de la Diputació de Barcelona que incidirà en els àmbits on la diagnosi hagi detectat possibles desigualtats."