Pla de Desenvolupament Turístic de la província de Barcelona : document síntesi / [Agència de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona]
SUMARI: A.- Introducció: 1. Un Pla de Desenvolupament Turístic per a la província de Barcelona ; 2. El procés d'elaboració i participants -- B.- Anàlisi de la situació i de l'entorn: 3. L'espai turístics de la província de Barcelona ; 4. Avaluació de la situació competitiva actual de la província de Barcelona ; 5. Oportunitats i amenaces pels negocis turístics barcelonins -- C.- Missió, Objectius i Estratègies: 6. La missió del turisme a la província de Barcelona; 7. Les grans fites del desenvolupament turístic ; 8. Els objectius del desenvolupament turístic ; 9. Les estratègies bàsiques ; 10. Les estratègies de marketing ; 10. Programes d'actuació: 11. Programes de reforçament competitiu ; 12. Programes de marketing.