Premis nacionals de teatre i dansa (Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona ; Generalitat de Catalunya, 1983)
Conté les bases dels premis de teatre i dansa: Premi Ignasi Iglesias ; Premi Josep M. de Sagarra ; Premi Adrià Gual ; Premi Roseta Mauri ; Premi Tórtola Valencia ; Premi Vicente Escudero ; Premi Aureli Capmany.