Els Governs locals i els reptes de la Unió Europea - Vitorino, António ([Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Direcció de Relacions Internacionals], 2011)
Video de la conferència del Sr. António Vitorino en el marc de les XVII Jornades de la Unió Europea, celebrades a l'Auditori Pati Maning (Barcelona) al 28 de novembre de 2011