Rutes fotogràfiques : Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona - Fernández Sanvisens, Isaac, 1975- (Diputació de Barcelona, 2011)
Selecció de 22 rutes fotogràfies per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Aquests itineraris permeten al visitant plasmar amb l'objectiu de la càmera imatges de les espècies de flora i fauna, els elements de patrimoni arquitectònic, els equipaments i activitats tradicionals dels 12 parcs naturals.