L'Artesania del teatre musical : idees per a la interpretació de cançons - Pintó, David, 1977- (Materials pedagògics (Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya)), 2020)
“Com podreu observar , les particel·les que acompanyen aquest llibre només fan referència a les cançons que han estat traduïdes de l’anglès (he obviat allò de “tradució pròpia” donant per fet que s’entén que les he fet jo; en cas contrari està especificat oportunament). L’edició d’aquestes particel·les és obra de l’Óscar Peñarroya. En altres (pocs) casos he utilitzat petits fragments de partitures ja publicades (especificant sempre l’autoria i el copyright de l’edició en la cita corresponent). Les cançons referenciades que s’han concebut en català no tenen particel·la en el llibre perquè no hi ha dubte en la distribució sil·làbica”. Declaració d’intencions pàgina 16