M'hauríeu de pagar - Prat i Coll, Jordi, 1975- (Dramaticles. Dramatúrgia contemporània, 2021)
"Jordi Prat i Coll ha escrit tres monòlegs sobre la soledat a partir de tres personatges que necessiten reverlar-se avant d'algú per parlar d'art, infantesa, records, sexe, veritats, fragilitats i, en definitiva, de tot allò que no entenem però que necessitem expressar."