Peer Gynt - Ibsen, Henrik, 1828-1906 (Dramaticles. Repertori teatral, 2021)
"Un jove aventurer temerari i irresponsable, amb anhels de fer alguna cosa important a la vida, manté, al llarg dels anys, una relació de permanent conflicte amb el seu entorn. Lluitarà per trobar-se a si mateix entre dos mons: l'humà i el sobrenatural. El poema dramàtic Peer Gynt s’inspira en la tradició escandinava i combina elements del realisme modern amb la presència d’éssers meravellosos i fantàstics. Més d’un segle i mig després de la seva concepció, ha esdevingut un mite al voltant de la identitat i el sentit de la vida, que ha arribat més enllà del gènere teatral gràcies a la composició musical d'Edvard Grieg." -- Contracoberta