La Joglaria. La narració escènica en el teatre de gest - Atanasiu, Christian (Materials pedagògics (Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya)), 2022)
"La finalitat de l'assignatura de Joglaria, de la qual tracta aquest llibre, és explicar històries que ens poden connectar amb la nostra vida, els nostres problemes, somnis i esperances; històries que no siguin només relats literaris, sinó que arribin a ser actes festius on entren l'habilitat del gest, el joc de la veu i la nostra capacitat de mimetitzar qualsevol fet de la natura." -- Presentació pàgina 21