Joan Font : la descoberta d'un nou llenguatge teatral - Font, Joan, 1949- (Converses (Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya)) ;, 2022)
" Aquest llibre, a més d'una molt extensa conversa entre dos amics repassant la vida artistica de Joan Font, creador i director de Comediants, és un llibre de viatges. Si, perquè al llarg de més de deu sessions molt intenses, el Joan Font i el Piti Español han tornat a recórrer l'increïble viatge de la vida teatral del Joan, tant amb Comediants, dels qual en va ser creador i director, com pel seu compte. I això els ha permès, i permetrà al lector, viatjar i actuar pels cinc continents, assistir a la creació i consolidació d'un nou llenguatge teatral i escènic, conèixer gent de tot tipus, cremar ciutats i tancar Jocs Olímpics, muntar òperes a Houston, cavalcades a Sevilla i festes a tot arreu...i fer-ho emocionant, sorprenent, provocant la reflexió, el riure i, de vegades, el plor a gent de tot el món amb obres de teatre, espectacles de carrer, llibres, pel·lícules, circ, òperes, cursos pedagògics i intervencions teatrals de tota mena. Aquest llibre és, doncs, una conversa i un viatge teatral i vital, únic i fabulós." -- Contracoberta